Skip links

Hvad koster en frokostordning?

Hos City Catering starter vores pris for en frokostordning ved 58 kroner pr. kuvert. Den endelige pris for frokostordningen er dog afhængig af jeres evt. tilvalg. Leveringen starter fra 150 kroner. Fakturering sker cirka hver 14. dag med betaling inden 8 dage (netto). Benyt formularen nederst og fortæl os, hvad jeres budget og ønsker er, så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på en frokostordning til jer.

Frokostordning til gode priser i høj kvalitet

Hos City Catering har vi tre forskellige koncepter indenfor frokostordninger, der giver jer mulighed for variation og fleksibilitet i både udvalg, retter og priser. Du kan læse mere om frokostkoncepterne Maaltidet, Green Deluxe og Mayfair Lunch. Uanset hvilket budget I har til frokostordningen, garanterer vi gode råvarer, en masse smag og høj kvalitet – både for veganere og kødspisere.

5 grunde til at vælge en frokostordning fra City Catering

  • Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød fra egen bager
  • Frokostretter udviklet fra bunden af egne kokke
  • Sæsonbestemte råvarer i høj kvalitet
  • Fleksibilitet og tilvalg efter ønsker
  • Mulighed for at skifte koncept

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vil du vide præcis, hvad prisen på frokostordningen vil være for netop jer, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Du kan udfylde vores kontaktformular som du finder nederst på siden. Her skal du angive, hvad frokostordningen må koste pr. kuvert, hvor mange personer der skal være en del af ordningen og eventuelle andre ønsker. Herefter vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud og en pris på en frokostordning. Du er også altid velkommen til at ringe på +45 35 55 32 62 eller skrive en mail til frokost@citycatering.dk.

Vær opmærksom på skattereglerne

Når du overvejer en frokostordning, er det værd at vide, at der er nogle fastsatte regler på området, som måske kan have indflydelse på valget. Hvis frokostordningen er gratis for medarbejderne, betyder det, at medarbejderen skal betale skat af værdien. Dette er dog ikke tilfældet, hvis der er en egenbetaling. Satsen for egenbetaling er på 15 kroner uden drikkevarer eller 20 kroner med drikkevarer inkluderet. Du kan læse mere om skattereglerne hos skat.dk

Sådan fungerer en frokostordning hos os

Vælger du en frokostordning fra City Catering kan du se frem til en lækker frokostordning, som hver dag leveres inden frokostpausen i varmekasser, plastkasser og på melaminfade dækket med film. Vi tager gårsdagens service og varmekasser med. Har du brug for at foretage ændringer, er det også muligt. Fx hvis I har brug for at justere antallet af kuverter en uge, eller hvis I holder lukket i en periode.

Læs mere i vores FAQ

Skriv til City Catering