Skip links

Vegansk frokostordning

En vegansk frokostordning fra City Catering kan være en rigtig god mulighed for mange virksomheder – også selvom ikke alle medarbejdere er veganere. Interessen for at spise mere vegansk er stigende, og mange har helt fravalgt kød, mejeriprodukter og biprodukter fra dyr og lever vegansk. Endnu flere ønsker at spise mindre animalsk og reducere fx deres indtag af kød og i stedet spise mere grønt.

Mange virksomheder har allerede fundet ud af, at en vegansk frokostordning fra City Catering kan være vejen frem. Har I veganere på arbejdspladsen, sætter de nemlig stor pris på, at hele eller dele af frokostordningen er vegansk. Og for de medarbejdere, der stadig spiser kød og mejeriprodukter, vil de med garanti ikke opleve, at en vegansk frokostordning er en kedelig nedgradering. Vegansk mad er nemlig utrolig smagfuldt.

Hos City Catering har vi stort fokus på genkendelighed. Derfor er vores veganske frokostordning fyldt med klassiske frokostretter i en vegansk fortolkning. Samtidig tilbyder vi muligheden for at erstatte dele af den veganske frokostordning med kødretter et par dage om ugen.

5 fordele ved en vegansk frokostordning fra City Catering

  • Velsmag og gode råvarer
  • Alle kan være med
  • Stor variation i retterne
  • Stor fleksibilitet
  • Mulighed for varme kødretter to dage om ugen

Hvad betyder det at være veganer?

Hvis man er veganer, spiser man hverken kød, fjerkræ, fisk, mejeriprodukter eller biprodukter fra slagtning. Veganere undgår desuden andre produkter fra dyr fx læder, pels og generelt produkter, der er testet på dyr. Vegansk kost består derfor særligt af fødevarer som frugt, grønt, korn, bælgfrugter, nødder og frø. Disse ingredienser kan laves til et hav af lækre frokostretter i vores veganske frokostordning, herunder varme retter, salater, toppings, brød og pålæg.

I 2021 blev de officielle kostråd opdateret. Og her kom blandt andet fokus på vegansk og vegetarisk kost. Kostrådene lyder blandt andet på, at man bør spise mindre kød og mere planterigt fx flere grøntsager, frugter og bælgfrugter. Dette lever vores veganske frokostordning op til.

Fleksibel vegansk frokostordning hos City Catering

Hos City Catering hedder det veganske frokostkoncept Green Deluxe. Her har vi fokus på bæredygtighed og genkendelighed i frokostretterne.

Vores veganske frokostordning består altid af en varm ret med tilbehør, forskellige toppings, pestoer og saucer. Desuden er der hver dag en fyldig og en grøn salat samt rugbrød og surdejsbrød med forskellig slags vegansk pålæg.

Vi lægger stor vægt på fleksibilitet. Så ønsker I ikke, at frokostordningen skal være udelukkende vegansk hver dag, er der mulighed for at udskifte den varme ret med en varm kødret.

Eksempler på frokostklassikere i en vegansk fortolkning kunne være:

  • Vegansk pasta bolognese
  • Veggieboller i tomatsauce
  • Svampefrikassé
  • Chili sin carne

Sådan fungerer det

Hver dag bliver jeres veganske frokostordning leveret til døren, så I har frokosten klar til frokostpausen. Vi kommer forbi mellem klokken 10:30 og 12:00 og har frokosten med i plastkasser, på melaminfade med film omkring og i varmekasser. Når frokosten leveres, tager vi service og varmekasser med fra dagen før.

Da vi har fokus på fleksibilitet, er der selvfølgelig mulighed for at skifte frokostkoncept, ændre i bestillingen fra gang til gang og mulighed for at afmelde på lukkedage og i forbindelse med ferie.

Vi leverer frokostordninger i København og yderområder som for eksempel Roskilde, Hillerød, Køge, Helsingør.

Sådan kommer I igang

Lyder en vegansk frokostordning som noget for jer? Så tag endelig fat i os ved at udfylde kontaktformularen på denne side. Oplys antal kuverter, budget, opstartsdato, ønsker til frokostordningen samt kontaktoplysninger og oplysninger om virksomheden. Så tager vi kontakt til jer og giver et uforpligtende tilbud. I er selvfølgelig også altid velkomne til at ringe eller skrive til os på +45 35 55 32 62 eller frokost@citycatering.dk

Mangler du svar på noget? Så tag endelig et kig i vores FAQ. Her har vi svaret på de mest stillede spørgsmål.

Skriv til City Catering