Skip links

Frokostordning i København

Søger du en lækker og varieret frokostordning i København? Hos City Catering tilbyder vi lækre og velsmagende frokostordninger i København med et varieret udvalg af spændende og smagfulde frokostretter hele ugen. Vi gør brug af årstidens friske råvarer, som vores kokke forvandler til lækre og indbydende retter – med inspiration fra både danske klassikere og internationale køkkener.

Ønsker du at høre mere om en frokostordning i København? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 55 32 62, via kontaktsiden eller kontaktformularen nederst.

Fleksibel frokostordning i København

Vores erfarne kokke har udviklet alle vores frokostretter fra bunden. Vi tilbyder 3 lækre og spændende køkkenkoncepter med fokus på den gode smag, den høje kvalitet og de friske råvarer. Til jeres frokostordning i København sørger vi for stor variation og et indbydende udvalg. Selvom I har forskellige præferencer, vil der være noget for enhver smag, og vi er lydhøre, hvis I har specifikke ønsker.

Grøn, gourmet eller traditionel firmafrokost?

Vælg mellem klassiske retter med et grønt twist og friskpresset juice, traditionelle danske og udenlandske madtraditioner med friskbagte madbrød eller danske frokostretter og verdensmad på højt gastronomisk niveau.

Friskbagt brød fra eget bageri

Vi har eget bageri, hvor vi bager kernerugbrød, madbrød og surdejsbrød til din frokost. Vores konditor sørger desuden for ugens lækreste kager. Vi benytter i stort omfang bæredygtige fødevarer i vores frokostordninger.

Den klassiske

Hos City Catering har vi vores klassiske frokoskoncept Maaltidet, der er sæsonbetonet og består af klassiske retter inspireret af både det danske og og mange udenlandske køkkener. Hver dag er der nyt på bordet, men frokostordningen består altid af en varm ret, pålæg, brød og to slags salater. Desuden er det muligt at tilvælge blandt andet en vegetarret og vegansk pålæg. En perfekt frokostordning til virksomheder i København, der sætter pris på en klassisk frokost.

Den gastronomiske

MayfairLunch er et frokostkoncept med fokus på kvalitet og på et gastronomisk højt niveau. Menuen varierer fra dag til dag hver uge, men består altid af en varm ret, hjemmebagt surdejsbrød, hjemmebagt rugbrød, pålæg og to slags salat. Dertil kommer dessert hver torsdag og muligheden for at tilvælge blandt andet en vegetarisk varm ret. En oplagt mulighed for frokostcatering i København for virksomheder, der sætter pris på gode råvarer og et varieret udvalg.

Den veganske

Vores frokostkoncept Green Deluxe er grøn og vegansk. Den består af en vegansk varm ret samt to salater, brød og vegansk pålæg. Hver mandag er der desuden en juice med. Der er mulighed for at tilvælge varme kødretter to dage om ugen, hvis man ikke ønsker en fuld vegansk frokost alle ugens dage. Denne frokostordning passer perfekt til virksomheder, hvor én eller flere medarbejdere er vegetarer eller veganere, eller hvis man blot ønsker at skære ned på kød og mejeriprodukter.

5 grunde til en frokostordning fra City Catering

  • Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri
  • Stor variation af frokostretter hver uge
  • Mulighed for at rotere mellem 3 koncepter
  • Høj kvalitet og friske råvarer
  • Fleksibilitet ved specifikke ønsker

Sådan fungerer det

Når I får en frokostordning fra City Catering, fungerer det sådan, at vi leverer firmafrokosten hver dag mellem kl. 10.30 og 12. Da vi vægter fleksibilitet højt, er det muligt at foretage ændringer i bestillingen, ændre koncept og afmelde levering for en kortere periode fx i forbindelse med lukkedage eller ferie.

Ønsker I at skifte koncept?

I kan frit rotere mellem de 3 køkkener, så I løbende har mulighed for at afprøve noget forskelligt. Du kan se eksempler på menuerne på de enkelte sider og vælge det koncept, der passer bedst til din virksomhed. Vi leverer lækre frokostretter, som sikrer spændende smagsoplevelser og mættende frokostretter til din arbejdsplads hver dag.

Få et uforpligtende tilbud på en firmafrokostordning

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en frokostordning, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Du kan udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Her oplyser du om jeres ønsker til frokostordningen, hvorefter vi kontakter dig. Du er også altid velkommen til at ringe på telefon +45 35 55 32 62 eller sende os en mail til frokost@citycatering.dk.

Prisen for en frokostordning afhænger af valg af koncept, eventuelle tilvalg, leveringsomkostninger etc. I det uforpligtende tilbud vil I få prisen for netop jeres virksomhed. Frokostordningen koster fra 58 kr. ekskl. moms pr. kuvert. Daglig levering aftales individuelt og starter ved 150 kr. ekskl. moms.

Du kan finde svar på mange flere spørgsmål i vores FAQ her.

Skriv til City Catering