Skip links

Frokostordning i København

Hos City Catering leverer vi altid en lækker, varieret og smagfuld frokostordning i København til både små, mellemstore og store virksomheder.

Vores dygtige og kvalitetsbevidste kokke har udviklet 3 lækre køkkenkoncepter, som I frit kan rotere mellem, så I løbende har mulighed for at afprøve noget forskelligt. Du kan se eksempler på menuerne på de enkelte sider og vælge det koncept, der passer bedst til din virksomhed.

Friskbagt brød fra eget bageri

Vi har eget bageri, hvor vi bager rugbrød, madbrød og surdejsbrød til din frokost. Vi har et stort og konstant fokus på kvalitet, gode råvarer og fantastisk smag – hver dag. Vores erfarne og uddannede kokke har udviklet alle vores frokostretter fra bunden, så vi til hver en tid kan tilbyde en varieret og velsmagende frokostordning til din virksomhed.

Fleksibel og varieret frokostordning i København

Vi tilbyder tre forskellige frokostkoncepter, men der er altid gode muligheder for fleksibilitet og tilvalg, så I alle kan få den frokostordning, der passer til virksomhedens ønsker. Uanset om du og dine kolleger ønsker det grønne, traditionelle eller gourmetkøkkenet, så står vi klar til at hjælpe jer med en lækker frokostløsning.

Den klassiske

Hos City Catering har vi vores klassiske frokoskoncept Maaltidet, der er sæsonbetonet og består af klassiske retter inspireret af både det danske og og mange udenlandske køkkener. Hver dag er der nyt på bordet, men frokostordningen består altid af en varm ret, pålæg, brød og to slags salater. Desuden er det muligt at tilvælge blandt andet en vegetarret og vegansk pålæg. En perfekt frokostordning til virksomheder i København, der sætter pris på en klassisk frokost.

Den gastronomiske

MayfairLunch er et frokostkoncept med fokus på kvalitet og et gastronomisk højt niveau. Menuen varierer fra dag til dag og uge til uge, men består altid af en varm ret, hjemmebagt surdejsbrød, hjemmebagt rugbrød, pålæg og to slags salat. Dertil kommer dessert hver torsdag og muligheden for at tilvælge blandt andet en vegetarisk varm ret. En oplagt frokostordning til virksomheder i København der sætter pris på gode råvarer og et varieret udvalg.

Den veganske

Vores frokostkoncept Green Deluxe er grøn og vegansk. Den består af en vegansk varm ret samt to salater, brød og vegansk pålæg. Hver mandag er der desuden en juice med. Der er mulighed for at tilvælge varme kødretter to dage om ugen, hvis man ikke ønsker en fuld vegansk frokost alle ugens dage. Denne frokostordning passer perfekt til virksomheder, hvor én eller flere medarbejdere er vegetarer eller veganere, eller hvis man blot ønsker at skære ned på kød og mejeriprodukter.

5 grunde til en frokostordning fra City Catering

  • Høj kvalitet og velsmagende frokostretter
  • Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri
  • Varieret udvalg af forskellige retter hver uge
  • Friske og sæsonbestemte råvarer
  • Mulighed for at rotere mellem koncepter

Sådan fungerer det

Når I får en frokostordning i fra City Catering, fungerer det sådan, at vi leverer frokosten hver dag mellem kl. 10.30 og 12.

Da vi vægter fleksibilitet højt, er det muligt at foretage ændringer i bestillingen, ændre koncept og afmelde levering for en kortere periode fx i forbindelse med lukkedage eller ferie.

Kom i gang med en frokostordning i København

Hvis I som virksomhed ønsker et uforpligtende tilbud, er I mere end velkomne til at tage kontakt til os. I kan udfylde vores kontaktformular, som I finder længere nede på siden. Her oplyser I om blandt andet jeres ønsker til frokostordningen og giver os de nødvendige oplysninger om virksomheden samt kontaktoplysninger. Herefter kontakter vi jer. I er også altid velkomne til at ringe eller skrive en mail på +45 35 55 32 62 og frokost@citycatering.dk.

Prisen for en frokostordning i København afhænger af forskellige faktorer fx valg af koncept, eventuelle tilvalg, leveringsomkostninger etc. I det uforpligtende tilbud vil I få prisen for netop jeres virksomhed. Frokostordningen koster fra 58 kr. ekskl. moms pr. kuvert. Daglig levering aftales individuelt og starter ved 150 kr. ekskl. moms.

Du kan finde svar på mange flere spørgsmål i vores FAQ her.

Skriv til City Catering