Skip links

Maaltidet

Herunder kan du se et eksempel på, hvordan en dag med klassisk firmafrokost kan se ud.

Varm ret
Gammeldags dansk kylling, stegt kyllingebryst serveret med nye kartofler vendt i smør og persille.
Hertil skysauce, rabarberkompot og hjemmelavet agurkesalat.

Vegetarret
Kikærtecurry med blomkål, søde kartofler, ærter, forårsløg, persille, varme krydderier, kokosmælk hertil serveres lun naan brød.

Pålæg
Leverpostej med ristet bacon, champignon, surt og brøndkarse.
Æg med rejer, mayonnaise, citron, hjertesalat og dild.
Peberstegt roastbeef med grøn remoulade, syltet rødløg og ærteskud.

Kreativ fyldig salat
Perlebyg salat vendt med soltørret tomat, oliven, mini mozzarella, ristet græskarkerner og persillepesto.

Kreativ let salat
Hjertesalat, bladselleri, æbler, druer, ristet nødder og mormordressing.

Ost: hver tirsdag
Udvalg af oste med tilbehør.

Kage: hver torsdag
Chokoladebrownie med ristet nødder og saltkaramel.

Brød
Hjemmebagt rugbrød og hjemmebagt madbrød med surdej og kerner.

Menu uge 16
Menu uge 17

Skriv til City Catering