Skip links

FAQ Firmafrokost

Vi tilbyder firmafrokost til minimum 8 personer (kuverter). Men skulle I være færre end 8 personer giver I os bare en kald. Så undersøger vi jeres muligheder for en frokostordning hos os.

Vores kolde anretninger kommer på melaminfade, filmet og klar til at sætte på bordet. Vores varme anretninger kommer også i melaminfade og leveres i varmekasser. Vores fristbagte rugbrød og madbrød kommer i poser.

Ugens menu findes under hvert frokostkoncept på hjemmesiden.

Jeres frokost leveres hver dag mellem 10.30 og 12.00 og bliver leveret i plast- og varmekasser. På samme tid tager chaufføren kasserne med fra dagen før.

Når frokosten leveres, tager chaufføren service og kassene med fra dagen før. Det er muligt at betale for en ekstra afhentning, hvis virksomheden fx skal holde ferielukket i en periode.

Hvis I har ændringer til jeres kuvert antal, kan der rettes op til +/- 5 kuverter via kundelogin. Ændringer til den efterfølgende dag, skal foretages inden kl. 10 dagen forinden. Rettelser over +/- 5 kuverter, senest mandag ugen før, inden kl. 10.

I er velkomne til at rotere mellem vores forskellige koncepter, så I får smagt noget forskelligt. Kontakt os med jeres ønsker.

I kan godt afmelde jeres frokostordning i ferier eller andre lukkedage.

En firmafrokost koster fra 58 kr. ex. moms. pr. kuvert. Daglig levering aftales individuelt og starter ved 150 kr. ex. moms.

Vi fakturerer vores frokostkunder ca. hver 14. dag med betaling netto 8 dage.

Bindingsperiode aftales individuelt, kontakt os for at aftale jeres frokostordning.

Når I har lavet en aftale om en frokostordning, fremsender brugernavn og kode til jeres kontakt mailadresse. I tilgår kundelogin via hjemmesiden.