Skip links

Sund frokostordning

Hos City Catering kan I få en sund frokostordning, der både er lækker, velsmagende og bidrager til den sunde livsstil, og som i den grad forkæler smagsløgene. Vores uddannede kokke har udviklet en mættende og sund frokostordning med et  frokostkoncept, der byder på spændende hovedretter, sprøde salater, lækker topping og grønt pålæg i form af fx spread, hummus samt syltet og fermenteret tilbehør.

Lækker og sund frokostordning

Til jeres sunde frokostordning forkæler vi jer også med en sund energiboostjuice hver mandag og en lækker dessertjuice om torsdagen, hvis I vælger frokostkonceptet Green Deluxe, som har særligt fokus på den grønne og sunde frokost. Vores egne bagere sørger for hjemmebagt surdejsbrød og fuldkornsbrød til frokosten. Vi bruger sæsonens sunde råvarer, og retterne er forskellige alle ugens dage. Frokosten består af en varm ret, rugbrød, surdejsbrød, varieret pålæg og to slags salater. Salaterne kommer både som en fyldig salat og en mere let salat.

Uanset om I vælger Mayfair Lunch, Maaltidet eller Green Deluxe, kan I se frem til at få leveret en sund, varieret og lækker frokost – hver dag.

Dine fordele ved at vælge en sund frokostordning hos os:

 • Hjemmebagt brød fra eget bageri
 • Spændende og varierende frokostretter
 • Gode, sæsonbestemte og bæredygtige råvarer
 • Stor fleksibilitet og tilpasning efter ønsker
 • Mulighed for at rotere mellem koncepterne

Alle vores frokostkoncepter understøtter en sund og varieret kost til stor glæde for medarbejdere på både den store eller lille arbejdsplads.

Mad fra hele verden

Vores fokus på variation betyder blandt andet, at vi bevæger os i mange lækre køkkener fra hele verden. Vi inspireres blandt andet af det danske, italienske, mexicanske, vietnamesiske, indiske, japanske og thailandske køkken – blot for at nævne nogle eksempler.

Eksempler på sunde frokostretter:

 • Thaikylling
 • Indisk kalkun
 • Ovnbagt fisk
 • Perlebygsalat
 • Bulgursalat
 • Taboulehsalat
 • Grøn salat

Få et tilbud på en lækker og sund frokost

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på en frokostordning, skal I blot kontakte os i kontaktformularen længere nede på siden. Her udfylder I antal kuverter, budget pr. kuvert, dato for opstart og ønsker til frokostordningen. Derefter kontakter vi jer med et uforpligtende tilbud. I er selvfølgelig også altid velkomne til at ringe på +45 35 55 32 62 eller skrive en mail til os på adressen frokost@citycatering.dk.

Sådan fungerer det

Når I vælger en frokostordning hos os, kan I se frem til at få leveret jeres frokost hver dag mellem klokken 10:30 og 12:00. Frokosten kommer på melaminfade med film omkring, i plastkasser og i varmekasser. Gårsdagens service tages med. Ugens menu finder I på vores hjemmeside under det frokostkoncept, I har valgt.

Fleksibilitet er et nøgleord i alle vores frokostkoncepter. Ønsker I at skifte koncept, foretage ændringer i antal kuverter fra gang til gang eller afmelde i forbindelse med ferie, kan I sagtens det.

Læs meget mere om, hvordan vores frokostordninger fungerer i vores FAQ.

Skriv til City Catering