Skip links

Frokostordning
til små virksomheder

Hos City Catering tilbyder vi en lækker frokostordning til små virksomheder med helt ned til 8 personer. Og hvis I er færre end 8, er I mere end velkomne til at tage kontakt. Vi vil rigtig gerne undersøge mulighederne for, at I også kan få en frokostordning. Vi mener nemlig, at selvom man er et lille firma, så har man også ret til lækker og inspirerende frokost fyldt med friske råvarer.

Vi har stort fokus på variation og brug af årstidens råvarer, som vores uddannede kokke forvandler til velsmagende og varierende frokostretter. Derfor vil I med en frokostordning til små virksomheder også opleve retter fra nærmest alverdens køkkener. Vores koncepter indeholder nemlig retter fra blandt andet Danmark, Italien, Mexico, Vietnam, Indien, Japan og Thailand.

Fleksibel frokostordning til små virksomheder

Vi tilbyder alle vores koncepter som frokostordning til små virksomheder. Vi har tre koncepter Green Deluxe, Maaltidet og Mayfair Lunch, der har fokus på hvert sit køkken. Med disse frokostkoncepter har I mulighed for at være sammen om både vegansk, vegetarisk, bæredygtigt og helt klassisk frokost af høj kvalitet. Selvom I har forskellige præferencer, er der noget for enhver smag.

At finde den rette frokostordning er ikke altid nemt for små virksomheder. Mange forbinder nemlig frokostordninger med noget, der kun er muligt i større virksomheder med mange ansatte. Men det er helt misforstået. En god frokostordning til en lille virksomhed er bestemt muligt hos os.

Frokosten på arbejdet er et oplagt pusterum og omdrejningspunktet for det sociale på arbejdspladsen. Særligt i små virksomheder kan det være her, at alle mødes og er sammen om noget andet end arbejde. Derfor er en frokostordning i små virksomheder en oplagt mulighed og kan have en positiv indflydelse på arbejdsmiljøet.

5 grunde til at vælge en frokostordning fra City Catering

  • Hjemmebagt brød fra eget bageri
  • Frokostordning for helt små virksomheder
  • Mulighed for rotation mellem koncepter
  • Stor variation i retterne

Sådan fungerer frokostordninger for små virksomheder

Vi leverer jeres frokostordning hver dag i tidsrummet 10:30 og 12:00. Den kolde del af frokosten kommer på melaminfade med film omkring, mens de varme anretninger kommer i varmekasser, så de holdes varmt indtil frokostpausen. I kan holde øje med ugens menu på vores hjemmeside. Skulle I holde lukket eller være på ferie, er det muligt at afmelde frokostordningen i den forbindelse.

Vi leverer til virksomheder i København og yderområder som fx Roskilde, Hillerød, Køge, Helsingør.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Når mindre virksomheder skal have en frokostordning hos City Catering, fungerer det præcis som for alle andre virksomheder. I skal blot udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvor I blandt andet oplyser, hvor mange kuverter I har brug for, og hvilke ønsker I har til frokostordningen. Herefter kontakter vi jer og kommer med et uforpligtende tilbud. I er selvfølgelig også velkomne til at give os et kald eller sende os en mail på +45 35 55 32 62 eller frokost@citycatering.dk. Særligt hvis I er færre end 8 kuverter, opfordrer vi jer til at kontakte os på telefon eller mail for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Få svar på flere spørgsmål i vores FAQ

Skriv til City Catering