Skip links

Vegetar frokostordning

Hos City Catering er det muligt at få en vegetar frokostordning, uanset hvilket frokostkoncept I vælger. Vi tilbyder nemlig 3 forskellige madkoncepter, hvoraf det ene er vegansk og derved også velegnet som vegetarisk frokostordning. Til vores andre koncepter kan I også tilvælge en dagens vegetarret alle ugens dage. I har også mulighed for tilvalg af lækkert vegansk pålæg og salatbar afhængig af koncept. Uanset jeres budget garanterer vi lækre råvarer, god smag og tårnhøj kvalitet.

Velsmagende vegetarisk frokostordning

Vi sørger for lækker vegetarisk mad med fokus på det gode håndværk. Vores dygtige og erfarne kokke har udviklet alle vores vegetariske frokostretter fra bunden, og vi bruger i stor udstrækning årstidens råvarer. Vi lægger stor vægt på velsmag, variation og genkendelighed i vores vegetariske frokostordning. I vil derfor opleve, at frokostordningen byder på mange forskellige retter og vegetariske fortolkninger af danske og internationale klassikere. Du kan se vores 3 frokostkoncepter her: Maaltidet, Green Deluxe og Mayfair Lunch.

5 gode grunde til en vegetar frokostordning hos os

 • Kombinerbart med alle 3 koncepter
 • Fuld af smag og stor variation
 • Gode råvarer og høj kvalitet
 • Muligt at skifte koncept
 • Hjemmebagt brød

Få en fleksibel vegetarisk frokostordning

Har I medarbejdere på arbejdspladsen, der lever som vegetarer, er der ingen tvivl om, at de sætter stor pris på en grøn og sund frokostordning. Men medarbejdere, der ikke er vegetarer, vil næppe rynke på næsen over vegetariske retter og alternativer i jeres frokostordning. Flere og flere danskere fravælger nemlig helt eller delvist kød. Faktisk lever hele 17 procent af danskerne overvejende vegetarisk, og 63 procent ønsker at spise mindre kød og mere grønt (Tal fra Vegetarisk Forening, 2021). Derfor er det også blevet helt naturligt som virksomhed at vælge en frokostordning med gode muligheder for vegetarer.

Hos City Catering tilbyder vi derfor virksomheder en god og varieret vegetar frokostordning uanset, hvilket af vores frokostkoncepter I ønsker. Du kan læse mere om frokostkoncepterne Maaltidet, Green Deluxe og Mayfair Lunch. Uanset hvilket budget I har til frokostordningen, garanterer vi gode råvarer, en masse smag og høj kvalitet.

Eksempler på vores vegetariske retter:

 • Vegansk pasta bolognese
 • Veggieboller i tomatsauce
 • Svampefrikassé
 • Chili sin carne
 • Bo Kho
 • Indisk Dahl

Sådan fungerer det

Er en vegetarisk frokostordning fra City Catering det rette for jeres virksomhed, kan I læne jer tilbage hele formiddagen og blot nyde en lækker frokost ved middagstid. Vi kommer nemlig forbi jer med frokosten i plastkasser, på melaminfade med film omkring og i varmekasser mellem klokken 10:30 og 12:00. Vi tager gårsdagens service med os ved hver levering.

Da vi vægter fleksibilitet højt, har I selvfølgelig mulighed for at ændre i frokostkoncept, antal kuverter eller afmelde frokostordningen i en kort periode fx i forbindelse med lukkedage og ferie.

Bestil din frokostordning her

Lyder det fristende med en vegetarisk frokostordning fra City Catering? Så tag endelig fat i os ved at udfylde kontaktformularen på denne side. Oplys os om jeres ønsker og behov, så finder vi helt sikkert den rette løsning til jeres virksomhed.

Vil du vide mere? Find svar på typiske spørgsmål i vores FAQ.

Skriv til City Catering