Skip links

Vegetar frokostordning

Har I medarbejdere på arbejdspladsen, der lever som vegetarer, er der ingen tvivl om, at de sætter stor pris på en vegetar frokostordning. Men medarbejdere, der ikke er vegetarer, vil næppe rynke på næsen over vegetariske retter og alternativer i jeres frokostordning. Flere og flere danskere fravælger nemlig helt eller delvist kød. Faktisk lever hele 17 procent af danskerne overvejende vegetarisk, og 63 procent ønsker at spise mindre kød og mere grønt (Tal fra Vegetarisk Forening, 2021). Derfor er det også blevet helt naturligt som virksomhed at vælge en frokostordning med gode muligheder for vegetarer.

Hos City Catering tilbyder vi derfor virksomheder en god og varierende vegetar frokostordning uanset, hvilket af vores frokoskonecpter I ønsker.

5 fordele ved vegetar frokostordning fra City Catering

 • Fuld af smag og variation
 • Fleksibilitet og mulighed for at kombinere vegetar frokostordning i alle koncepterne
 • Alle kan være med
 • Følger kostrådene
 • Sund frokostordning

Hvad ligger der i at være vegetar?

Som vegetar spiser man ingen former for kød, fjerkræ eller fisk. Ej heller biprodukter fra slagtning. Man spiser derfor særligt frugt, grøntsager, bælgfrugter, korn og nødder samt mejeriprodukter som æg, mælk og ost. Disse fødevarer kan laves til en lang række lækre retter, som vi har med i vores vegetariske frokostordning.

Det er ikke kun lækkert med vegetariske retter. I 2021 blev de officielle kostråd opdateret, og her blev vegetarisk mad faktisk fremhævet. Kostrådene går nemlig på, at man bør spise mindre kød og flere grøntsager, frugter, bælgfrugter og magre mejeriprodukter.

Fleksibel frokostordning

Hos City Catering er det muligt at få en vegetar frokordning, uanset hvilket frokostkoncert I som virksomhed vælger. Vi tilbyder nemlig tre forskellige koncepter, hvoraf det ene er vegansk og derved også velegnet til vegetarer. Vælger I en af de to øvrige, er der mulighed for at tilvælge en dagens vegetarret alle ugens dage. Dertil kommer muligheden for tilvalg af vegansk pålæg, salatbar og grøn salat afhængig af koncept. Du kan læse mere om vores tre koncepter: Green Deluxe, Maaltidet og MayfairLunch.

Vi lægger stor vægt på variation og genkendelighed. Derfor vil I opleve, at en vegetarisk frokostordning byder på mange forskellige retter, hvoraf mange er vegetariske fortolkninger af frokostklassikere.

Vores fokus på variation betyder blandt andet, at vi bruger årstidens råvarer. Derudover bevæger vi os i mange af verdens køkkener, herunder Danmark, Italien, Mexico, Vietnam, Indien, Japan og Thailand.

Eksempler på retter i en vegetar frokostordning:

 • Vegansk pasta bolognese
 • Veggieboller i tomatsauce
 • Svampefrikassé
 • Chili sin carne
 • Bo Kho
 • Indisk Dahl

Sådan fungerer det

Er en vegetarisk frokostordning fra City Catering det rette for jeres virksomhed, kan I læne jer tilbage hele formiddagen og blot nyde en lækker frokost ved middagstid. Vi kommer nemlig forbi jer med frokosten i plastkasser, på melaminfade med film omkring og i varmekasser mellem klokken 10:30 og 12:00. Vi tager gårsdagens service med os ved hver levering.

Da vi vægter fleksibilitet højt, har I selvfølgelig mulighed for at ændre i frokostkoncept, antal kuverter eller afmelde frokostordningen i en kort periode fx i forbindelse med lukkedage og ferie.

Kom i gang med City Catering

Lyder det fristende med en vegetarisk frokostordning fra City Catering? Så tag endelig fat i os ved at udfylde kontaktformularen på denne side. Oplys os om jeres ønsker og behov, så finder vi helt sikkert den rette løsning til jeres virksomhed.

Vil du vide mere? Find svar på typiske spørgsmål i vores FAQ.

Skriv til City Catering