Skip links

König Gourmet

Eksempel på dagsmenu på König Gourmet

Dagens Hovedret
Langtidsstegt kalvebryst med sensommer grøntsager, citron og persille
hertil sur sød peberrodssauce
Serveres med nye kartofler vendt i persille og purløg

Vegansk Hovedret
Italiensk grillet spidskål med citronskal, hvidløg, persille og skilt sauce på
svampebouillon og vegansk fløde
Serveres med små stegte kartofler med citron og friske krydderurter

Kold tilbehør til hovedret
Grillede grønne asparges, plukket persille, citronskal
Langtidsbagte cherrytomater, syltede bøgehatte og timian

Fyldig salat
Spidskåls-cæsarsalat med hjertesalat, parmesan og croutoner

Grøn salat
Toppet med agurk med lime, sort sesam og croutoner

Tapas pålæg
Friteret thai fish cakes med syltede urter, tangsalat og wasabicreme

Pålægsbuffet
Varmrøget laks med syltet fennikel, asparges, frisé, krydderurtesalat og purløgscreme i glas
Rosastegt oksekød med syltede rødløg, drueagurk, ærteskud og bearnaisecreme i glas

Crudité (mandag og onsdag)
3 slags Crudité m. dip

Ost (tirsdag og fredag)
Udvalg af oste med tilbehør

Kage (torsdag)
Kokostoppe

Brød
Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri

Menu uge 46
Menu uge 47

Skriv til City Catering