Frokost med klar vision om at skabe bæredygtige madvaner, og derfor er frokostordningen fra Green Deluxe både grøn og vegansk.
Sammensætningen af menuen kredser omkring genkendelighed, så alle de ”klassiske retter” man kender, bliver lavet i ny fortolkning og der anvendes grøntsager i sæson som medvirker til en stor variation.
Køkkenet har som mission at bruge råvarerne sådan at intet går til spilde. De fermenterer, sylter, juicer og bager så råvarerne bruges 100%.
Hos Green Deluxe får I et varmt vegansk måltid med tilbehør og 2 kolde toppings og saucer, pestoer og grønt tilbehør. Der er altid et ”pålæg” til det hjemmebagte surdejsbrød og fuldkornsrugbrød samt en rig salat og grøn salat.
Hver mandag får I friskpresset grøntsagsjuice for at give jer et energiboost til en ny uge.
Ønsker I ikke vegansk hovedret hver dag, kan I udskifte den med en varm kødret, f.eks. tirsdag og torsdag.