Eksempel på en dag med Mayfair lunch
Varm ret
”Steak” af langtidsstegt oksefilet med timian, citron og hvidløg
Bagte rodfrugter med rødvinssauce
Flødekartofler med dijon, hvidløg, forårsløg og mozzarella.
Vegetarret
Mexicansk tacos med chili sin carne
Pålæg
Lynstegt tun med sesam, soya, tangsalat, radiser og shisomix.
Glas: wasabicreme.
Spansk chorizo med artiskok, oliven, semi-dried tomat og brøndkarse.
Glas: aioli.
Kreativ fyldig salat
Bulgursalat med forårsløg, ærter, ristede pinjekerner, mynte, persille, citron og olivenolie.
Kreativ let salat
Vandmelonsalat med salattern, syltede rødløg, græskarkerner, honning og balsamico.
Ost: hver tirsdag
Udvalg af oste med tilbehør.
Dessert: hver torsdag
Italiensk panna cotta med friske bær, chokolade og mynte.
Brød
Hjemmebagt rugbrød og hjemmebagt madbrød med surdej og kerner.