Mayfair lunch
Mayfair Lunch giver den klassiske forståelse af firmafrokost et twist med en tapas-inspireret firmafrokost, der består af
diverse tapsretter, som er anrettet på rustikke fade. Derudover byder Mayfair Lunch på tapas-pålæg med tilbehør,
fisk hver dag og et udvalg af oste samt bagerensfriskbagte rugbrød og madbrød.
Sidst men ikke mindst kan man glæde sig til ugens kage eller dessert med Mayfair Lunch.
Herunder kan du se et eksempel på, hvordan en dag med Mayfair lunch kan se ud.
Eksempel på en dag med Mayfair lunch
Varm ret:
”Steak” af langtidsstegt oksefilet med timian, citron og hvidløg
Bagte rodfrugter med rødvinssauce
Flødekartofler med dijon, hvidløg, forårsløg og mozzarella.
Vegetarret:
Mexicansk tacos med chili sin carne
Pålæg:
Lynstegt tun med sesam, soya, tangsalat, radiser og shisomix.
Glas: wasabicreme.
Spansk chorizo med artiskok, oliven, semi-dried tomat og brøndkarse.
Glas: aioli.
Kreativ fyldig salat:
Bulgursalat med forårsløg, ærter, ristede pinjekerner, mynte, persille, citron og olivenolie.
Kreativ let salat:
Vandmelonsalat med salattern, syltet rødløg, græskarkerner, honning og balsamico.
Kreativ Grøn salat:
Torvets grønne salater med 3 slags topping.
Ost: hver dag:
Udvalg af oste med tilbehør.
Dessert: hver torsdag:
Italiensk panna cotta med friske bær, chokolade og mynte.
Brød:
Hjemmebagt rugbrød og hjemmebagt madbrød med surdej og kerner.
Eller giv os et kald på: 35 55 32 62
Vi glæder os til at høre fra dig